Nieuws

December, dat is uitkijken naar Sinterklaas, Kerstmis, Oudjaar ... én Après-schaats! Je hoort het goed, na drie jaar afwezigheid toveren we onze grote zaal 9 december opnieuw om tot de gezelligste winterbar van Vilvoorde.

Elke zondag zien we jullie snoezige kindjes vol enthousiasme verschijnen met gekke verhalen van de afgelopen week. “Mama heeft dit gedaan en papa zei dat…”.

De koude dagen zijn weer in aantocht en dan kan een tas soep wel heel erg deugd doen. Daarom organiseert de VZW 20 november een soepbraderie op de scouts, waarvan de winst integraal naar de afbetaling van de scoutslokalen gaat.

Het lange wachten is voorbij, we trappen het nieuwe scoutsjaar in gang!

Op zaterdag 17 september trappen we met onze startdag het nieuwe scoutsjaar op gang. We doen dit aan de hand van de ondertussen vertrouwde formule: een dag vol plezier, die afgesloten wordt met een heuse barbecue!

Stroomloop is terug! Na onze succesvolle eerste editie, komen we op zaterdag 23 april terug. Met hetzelfde vertrouwde concept, verassende parcours in een unieke setting, én tal van nieuwigheden.

Zoals jullie waarschijnlijk niet ontgaan is, werden er vandaag opnieuw bijkomende maatregelen getroffen om de gevolgen van de vierde golf de baas te kunnen.

Bestel jouw soep nog tot en met zondag 7 november via onze webshop: webshop.scoutsengidsenvilvoorde.be

Het lange wachten is voorbij, we trappen het nieuwe scoutsjaar in gang!

Op 18 september trappen we met onze startdag het nieuwe scoutsjaar op gang. Haal herinneringen op met jouw oude tak, ontdek wie je nieuwe leiding wordt en sluit de dag feestelijk af met een heuse barbecue!