Startdag 2023

Scouts en Gidsen Vilvoorde zet het nieuwe werkingsjaar feestelijk in! Kom langs voor onze spetterende startdag.
Inschrijvingen voor het werkingsjaar 2023-2024 kunnen digitaal in orde gebracht worden, of je komt even langs tussen 17u en 19u en dan doen we dit samen! Inschrijven voor de BBQ is verplicht en kan via
https://forms.gle/VhBYdGKzsJjR3NHF8
Inschrijven kan tot 10 september om 23u59!
🎭STARTDAG, deel I - 11u
Beginnen doen we met de jaarlijkse startdag voor de oude leden. We spreken af aan de lokalen voor de laatste speeluurtjes in hun oude tak. Breng zeker een pick-nick pakket mee!
β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”
🎭STARTDAG, deel II - 14u
Het tweede deel van de startdag zal doorgaan in de nieuwe takken en hier verwelkomen we dus ook nieuwe leden. Het moment om jullie nieuwe leiding te leren kennen!
β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”
🏰ANIMATIE, BAR EN INSCHRIJVINGEN- 17u
Vanaf 17u openen de inschrijvingen voor het nieuwe werkingsjaar! Jullie kunnen dit digitaal in orde brengen of kom even langs en dan doen we dit samen. Inschrijven kan tot 19u. Daarenboven is het tijd voor spelletjes! Daag je vrienden uit voor een spelletje Kubb of Spikeball en geniet ondertussen van een lekker drankje voorzien in de leukste zomerbar van de vakantie. De kleinsten (en groteren) onder ons kunnen zich uitleven op het springkasteel.
β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”
πŸ₯—FOOD - 18u
Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken op onze startdag. Voor de hongerige buiken voorzien wij een heuse barbecue met lekkere vleesjes, veggietoppers en verse slaatjes. Als jullie iets willen eten, is het VERPLICHT inschrijven via volgende link:Β https://forms.gle/VhBYdGKzsJjR3NHF8Β Inschrijven kan tot 10 september om 23u59!
β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”β–”
🀩EINDE - 22u
Het einde van de dag is voorzien rond 22 uur, zo kunnen we uitgerust beginnen aan een werkingsjaar vol plezier en gelach!
Hopelijk tot dan!
Leiding Scouts en Gidsen VilvoordeΒ