Administratie

Groepsadministratie

De Groepsadministratie is een online programma om de leden van Scouts en Gidsen Vlaanderen te beheren.

De leiding gebruikt de Groepsadministratie voor het inschrijven en schrappen van leden, aanpassen van groepsgegevens, ledenlijsten afdrukken, mailen, etc. terwijl de leden/ouders zo hun medische fiche en/of persoonlijke informatie kunnen bekijken en aanpassen.

Hieronder volgt een interactieve instructievideo van Scouts en Gidsen Vlaanderen die u kan helpen met het gebruik van de Groepsadministratie, maar aarzel niet om eventuele vragen en/of problemen te melden aan de leiding of groepsleiding.

Medische fiche en individuele steekkaart invullen

1. Ga naar je individuele steekkaart
  2. Log in. Beschik je nog niet over een inlogcode, dan moet je er eentje aanmaken. Met deze inlogcode kan je op elk moment de gegevens van jezelf bekijken en aanpassen.
  3. Klik rechtsboven op je naam.
  4. Het eerste tabblad, contactgegevens, opent zich.
  5. Vul alle contactgegevens in en klik op Instellen.
  6. Klik op het tabblad individuele steekkaart.
  7. Vul alle gegevens correct in en klik op Opslaan en goedkeuren.