Steun de groep

Er zijn verschillende manieren om de scoutsgroep (financiëel) te steunen! Elk jaar zijn er bijvoorbeeld wel bedrijven die acties organiseren waar wij, als scoutsgroep, een graantje van mee kunnen pikken. We hebben daarvoor wel uw hulp nodig! Hieronder volgt een overzicht van alle manieren waarop u ons kan steunen.

Fiscale giften

Dankzij de hulp van Scouts en Gidsen Vlaanderen kunnen we giften fiscaal aftrekbaar maken. Dat betekent dat je in eerste instantie een overschrijving doet naar Scouts en Gidsen Vlaanderen. Indien je doorheen een kalenderjaar minstens € 40 schenkt, is jouw totaalbedrag fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je op de pagina over Giften.

Trooper

Trooper is een website die ervoor zorgt dat als u online aankopen doet, wij als vereniging een percentage krijgen van het totale bedrag (een commissie). En dat allemaal zonder dat u meer hoeft te betalen! Het enige wat u moet doen is via onze verenigingspagina van Trooper naar de online webshops gaan en al de rest gebeurt automatisch. Denk dus bij de volgende bestelling even aan ons en passeer via: https://trooper.be/scoutsvilvoorde. Op deze pagina vindt u alle links naar webshops die meedoen aan het Trooperprogramma.

Als u bang bent om dit te vergeten - dat overkomt zelfs ons af en toe - dan kan u gebruik maken van de invoegtoepassing Trooperbot. Als u deze installeert op uw internetbrowser zal deze, wanneer u een webshops bezoekt dat ook lid is van Trooper, u een herinnering sturen om via onze verenigingspagina te shoppen.

Hoeveel hebben we tot nu toe gespaard?

Al €2018,37 inkomsten, waarvan €1916,11 al uitbetaald (op 18 februari 2022)

Meer informatie

Meer info vind je op https://www.trooper.be/nl/hoe-troopen of door de onderstaande video te bekijken: