Stroomloop 6 mei 2023

Stroomloop is een unieke belevingsrun met een start én finish in Vilvoorde, en die de vele prachtige en vaak vergeten stukjes natuur van de Brusselse rand met elkaar verbindt. Schuw jij de competitie niet? Dan is Stroomloop de ultieme kans om je te meten met gelijkgestemde competitiebeesten. Ben je daarentegen eerder een recreatief loper? Dan maken de schitterende uitzichten op onze hoofdstad, kleurrijke belevingspunten en verrassende kunst van eigen bodem van Stroomloop alsnog een buitengewone loopervaring. Voor elke sportieveling wat wils op onze gevarieerde routes van 7, 14 of 21 kilometer! Ook is er een KIDSRUN voor jongere lopers onder jullie.

Geen loper? Geen nood, Stroomloop heeft met een stevig uitgebouwde bar en thematische wandeling ook aan jou gedacht! Maak je keuze uit ons rijk assortiment aan dorstlessers of dompel je onder in de knotsgekke geschiedenis die Vilvoorde ons te bieden heeft. See you then! 

De centjes die we ophalen met Stroomloop gaan allemaal naar het onderhoud en afbetaling van onze eigen lokalen! Dit is voor onze scouts heel belangrijk. Zorg dus zeker dat jouw (groot)ouders, broers, zussen, buren, tantes, nonkels, vriendjes... allemaal langskomen om te lopen, wandelen of gewoon voor de gezelligheid aan onze bar. 

Tickets en verdere praktische informatie vind je terug op www.stroomloop.be.