Uitstap De Nekker

Normaal maken we elk jaar eind juni een uitstap naar de zee. Door de huidige situatie zal deze dag er dit jaar anders uit zien, we trekken namelijk met iedereen naar de Nekker in Mechelen. Dit zal dit jaar doorgaan op zaterdag 26 juni. Via onderstaand overzicht geven we alle praktische info mee. 

Algemeen (voor iedereen)

We vragen jullie om het volgende mee te nemen: een lunchpakket voor 's middags, een drankje en eventueel een vieruurtje. Voorzie ook zwemkledij + handdoek en aangepaste kledij afhankelijk van het weer die dag. Door de geldende coronaregels ter plaatse, is het verplicht voor de +12-jarigen om een mondmasker bij zich te hebben. Vervolgens is het voor de +12-jarigen verplicht om steeds een identiteitskaart bij zich te hebben en te tonen aan de inkom. Registratie: Het is verplicht voor alle takken om zich te registreren om mee te gaan. Indien dit niet gebeurd is, zal uw zoon/dochter het domein niet kunnen betreden. Daarom vragen wij om ten laatste tegen donderdag 24/06 de aanwezigheid te registreren via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehPpjubemcKBc5mnfxSXh29udemzBltxw7lAI84RE15417BQ/viewform

Kleine takken (kapoenen, harlekijnen, welpen, akabe)

De kleine takken spreken rechtstreeks af aan de hoofdingang van de Nekker (Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen) om 9u45. Om 16u kunnen ze weer opgehaald worden op dezelfde plaats. Voor de kleine takken kost de inkom 3,50 euro. Gelieve dit cash mee te brengen.

Grote takken (jonggidsen, jongverkenners, gidsen, verkenners en jin)

De grote takken (jonggidsen, jongverkenners, gidsen, verkenners en jin) zullen met de fiets gaan. Ze worden om 8u30 verwacht aan de lokalen. Terugkomst is verwacht rond 17u aan de lokalen. Voor de grote takken zal dit 4,50 euro kosten. Gelieve dit cash mee te nemen.