Startevenement: Far West to Fabourg!

 
21/09/2019 - 16:00 tot 21:00

Scouts en Gidsen Vilvoorde verhuist, en dat willen we vieren! Kom langs voor de officiële inhuldiging.

Inschrijvingen - Facebookevenement

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
STARTDAG - 14u

Beginnen doen we met de jaarlijkse startdag voor de leden. Om 14 uur spreken we af aan de oude lokalen om het nieuwe scoutsjaar in te zetten. Op het einde van de vergadering trekken alle leden samen met de leiding in een lange stoet van de oude naar de nieuwe lokalen.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
ANIMATIE EN BAR- 16u00

Tijd voor spelletjes! Daag je vrienden uit voor een spelletje volleybal of Kubb en geniet ondertussen van een lekker drankje voorzien in de leukste zomerbar van de vakantie. De kleinsten (en groteren) onder ons kunnen zich uitleven op het springkasteel.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
INHULDIGING - 17u

Rond 17u vindt de officiële opening van onze nieuwe lokalen plaats. Na een woordje van de scoutsgroep, zal het rood lint officieel worden doorgeknipt! (Een moment dat je dus absoluut niet wilt missen)

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
FOOD - 17u30

Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken op onze verhuis. Voor de hongerige buiken voorzien wij een heuse barbecue met lekkere vleesjes en verse slaatjes. Inschrijven vooraf is verplicht en kan via volgende link: https://forms.gle/wXqpeZkD7MXwFVGe6
Om reeds in de sfeer te komen: https://www.youtube.com/watch?v=BaE-fzTroN4

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
MUZIEK 

Een echt evenement is niets zonder muziek . De leukste muziekgroepjes van Vilvoorde en omstreken zullen dan ook langskomen om jullie te voorzien van enkele gezellige deuntjes.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
EINDE - 21u

Het einde van de dag is voorzien rond 21 uur, zo kunnen de nieuwe lokalen uitgerust beginnen aan een leven vol plezier en gelach!

Hopelijk tot dan!
Leiding Scouts en Gidsen Vilvoorde