Startdag 17 september 2022 - praktische info en inschrijvingen BBQ

Op zaterdag 17 september trappen we met onze startdag het nieuwe scoutsjaar op gang. We doen dit aan de hand van de ondertussen vertrouwde formule: een dag vol plezier, die afgesloten wordt met een heuse barbecue! In wat volgt lijsten we alle praktische informatie op over het verloop van de dag, de inschrijvingen voor oude én nieuwe leden en de afsluitende BBQ. Tot dan! Inschrijven voor de BBQ is verplicht en kan via volgend formulier: Inschrijvingsformulier barbecue

Verloop van de dag

  • 11u - Startdag deel I (oude leden): Beginnen doen we met de jaarlijkse startdag voor de oude leden. We spreken af aan de lokalen voor de laatste speeluurtjes in hun oude tak. Breng zeker een picknick pakket mee! 
  • 14u - Startdag deel II (nieuwe leden): Het tweede deel van de startdag zal doorgaan in de nieuwe takken en hier verwelkomen we dus ook nieuwe leden. Het moment om jullie nieuwe leiding te leren kennen! 
  • 17u - Inschrijvingen, animatie en bar: Vanaf 17u openen we de inschrijvingen voor het nieuwe werkingsjaar!  Daarenboven is het tijd voor spelletjes! Daag je vrienden uit voor een spelletje volleybal of Kubb en geniet ondertussen van een lekker drankje voorzien in de leukste zomerbar van de vakantie. De kleinsten (en groteren) onder ons kunnen zich uitleven op het springkasteel. 
  • 17u30 - Barbecue: Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken op onze startdag. Voor de hongerige buiken voorzien wij een heuse barbecue. VERPLICHT inschrijven via volgend formulier: Inschrijvingsformulier barbecue. Inschrijven kan tot 11 september om 23u59. 
  • 22u - Einde: Het einde van de dag is voorzien rond 22u, zo kunnen we uitgerust beginnen aan een werkingsjaar vol plezier en gelach! 

Inschrijvingen leden

Op 17 september om 17u openen we de inschrijvingen voor het nieuwe scoutsjaar, zowel voor oude als voor nieuwe leden. Deze inschrijvingen verlopen aan de hand van een formulier dat vanaf 17 september op deze website zal verschijnen. Tussen 17u en 19u kan je ook langskomen aan onze lokalen om dit samen met de takleiding in te vullen. Meer info over de inschrijvingen? Kijk dan snel op deze pagina

Nieuwe leden

Voor het eerst kennis maken met onze scouts? Dat kan! Vanaf 14u start het scoutsjaar voor de nieuwe leden. Ze maken kennis met hun nieuwe takgenoten en ontdekken samen wie hun leiding wordt voor het komende jaar. Meteen overtuigd? Na de vergadering kan er onmiddelijk ingeschrijven worden. Toch nog wat twijfels? Geen enkel probleem, er kan nog twee vergaderingen vrijblijvend geprobeerd worden. 

Barbecue

De dag afsluiten doen we met een gezellige barbecue, waarop iedereen is uitgenodigd. Mama's & papa's, oma's & opa's, buurtbewoners of eender wie de scouts een warm hart toedraagt, is welkom om samen met ons het jaar feestelijk in te zetten. Inschrijven vooraf is verplicht en kan via volgend formulier: Inschrijvingsformulier barbecue