Kamp 2021- inschrijven en praktische info

We mogen en we zullen! Ons kamp belooft weer een knaller van formaat te worden. In wat volgt lijsten we nog eens de belangrijkste informatie op wat betreft de inschrijvingen en het verloop van het kamp zelf. 

Inschrijven

Inschrijven voor het kamp doe je via volgende link: inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot en met vrijdag 25 juni. De betaling van het kamp dient te gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE95 9799 5759 9058. Om de inschrijving bovendien definitief te maken dient deze betaling te gebeuren vóór maandag 5 juli.

Praktische info

Het kamp gaat gepaard met heel wat extra informatie. Lees daarom zeker ook grondig onze kampwindroos door. Hierin vind je onder meer informatie over het kampthema, het adres, de bagageinhoud en nog zo veel meer. Hieronder zetten we alvast nog eens de belangrijkste data en uren op een rijtje:

  • Vrijdag 30 juli - 17u tot 19u: bagage binnenbrengen aan de lokalen voor grote én kleine takken
  • Dinsdag 3 augustus - 7u30: vertrek grote takken aan de lokalen
  • Maandag 9 augustus - 7u30: vertrek kleine takken aan de lokalen
  • Zaterdag 14 augustus: terugkomst kleine takken tussen 17u15 en 18u, grote takken halfuur later
  • Zondag 15 augustus: bagage ophalen aan de lokalen

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om de tak- of groepsleiding te contacteren! 

Coronamaatregelen

Het mag dan wel de goede kant opgaan, toch blijft waakzaamheid geboden. Om het kamp op een veilige manier te laten verlopen, vragen we om de contacten te beperken tijdens op- en afhalen van leden/bagage en is het dragen van een mondmasker voor +12 jaar verplicht. Ook op het kamp zelf zullen wij ons nog aan heel wat regels moeten houden. Een overzicht vind je op volgende website van Scouts en Gidsen Vlaanderen