Jongverkenners

Leeftijd:
11 tot 14 jaar

Op woudlopersavontuur met de rugzak of op fietstocht met de patrouille. Een vlot sjorren of vuurtjes stoken en je eigen potje koken. Zo leren we de kneepjes van het vak. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren of stevig spelen en sporten: jonggivers zijn aan zet!

Leiding

Branko T‘ Kint (Kritische saiga)

Sander Somers (Doordachte serval)

Katinka Simoens (Vlijtige oerakari)

Katrien De Vil (Scherpzinnige kraanvogel)

Contact: jongverkenners@scoutsengidsenvilvoorde.be

Nieuws

Voor zij die nog net iets te jong zijn maar wel al eens willen proeven van een stevig feestje wordt er vlak voor Skoetefest nog Skoetekadee voorzien.

Ze zijn er! Vanaf dit weekend kan je in exclusieve voorverkoop de nieuwe sweaters en T-shirts ten voordele van 'Scouts en Gidsen Vilvoorde bouwt' kopen.

Beste jv's en ouders,

Er is een verandering in de windroos. We gaan deze zondag (15/02) GEEN crocks meer verkopen maar gaan wel naar TECHNOPOLIS!