Nieuws

We mogen en we zullen! Ons kamp belooft weer een knaller van formaat te worden. In wat volgt lijsten we nog eens de belangrijkste informatie op wat betreft de inschrijvingen en het verloop van het kamp zelf.

Normaal maken we elk jaar eind juni een uitstap naar de zee. Door de huidige situatie zal deze dag er dit jaar anders uit zien, we trekken namelijk met iedereen naar de Nekker in Mechelen.

Na een jaar pauze is het weer zover, haal de Italiaanse driekleur en bijhorende vlaggetjes maar van stal want Scouts en Gidsen Vilvoorde presenteert haar traditionele Italiaanse dag!

Heb je tijdens de lockdown de loopkriebels te pakken gekregen? Of ben je al langer dan vandaag een fervent sporter? Of gewoon zin in een nieuwe uitdaging?

BELANGRIJK: inschrijven voor de vergadering van zondag 16 mei kan via

Haal de sfeer, gezelligheid én culinaire hoogstandjes van de spiegeltent naar je eigen kot en zet zo het nieuwe jaar feestelijk in!

Beste ouders, beste leden, zoals jullie ongetwijfeld niet ontgaan is, werden de regels de afgelopen dagen opnieuw verder verstrengd.

Bikke bikke bik, hap hap hap. Dit jaar geen brunch, maar wel een gloednieuw concept: Fourage Fresh! Simpele, maar o zo lekkere gerechten, te bereiden met lokale producten.

Het is zover: we trekken vandaag het nieuwe scoutsjaar officieel op gang!

De startdag gaat door op zaterdag 19 september van 14u tot 17u. Aan de hand van een gezamelijk spel (in bubbels) komen de leden hun nieuwe leiding te weten en ontdekken we het nieuwe jaarthema.